هرانا
گلرخ ایرایی، زندانی سیاسی علیرغم گذشت نزدیک به ۸ ماه از تبعید به زندان آمل، کماکان دوران محکومیت خود را بدون رعایت اصل تفکیک جرائم در بند زنان این زندان سپری میکند. خانم ایرایی، در بهمن ماه ۹۹ و پس از ۴۳ روز بازجویی در بازداشتگاه اطلاعات سپاه به زندان آمل تبعید شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز یکشنبه ۲۸ شهریورماه ۱۴۰۰، گلرخ ایرایی، زندانی سیاسی علیرغم گذشت نزدیک به ۸ ماه از تبعید به زندان آمل، کماکان دوران محکومیت خود را بدون رعایت اصل تفکیک جرائم در بند زنان این زندان سپری میکند.
خانم ایرایی تیرماه امسال با ارسال پیامی کوتاه از زندان، به نقض حقوق زنان زندانی در این زندان اعتراض کرده و رفتار مسئولان زندان را تند و توهین آمیز توصیف کرده بود.
گلرخ ایرایی که پیشتر از تاریخ ۳ آبان ۹۵ در حال تحمل محکومیت حبس خود به دلیل فعالیت های مدنی در زندان اوین بود، با پرونده جدیدی در دوران حبس مواجه شد. او در تاریخ ۱۹ فروردین ۹۸ با پایان دوران محکومیت از بابت پرونده پیشین و با تودیع قرار از بابت پرونده جدید از زندان اوین آزاد شد اما مدت کوتاهی پس از آزادی در تاریخ ۱۸ آبان ماه ۹۸ توسط نیروهای امنیتی در منزل خود در تهران بازداشت و جهت تحمل حبس از بابت پرونده جدید به زندان قرچک ورامین منتقل شد.
خانم ایرایی در این پرونده جدید توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ۳ سال و ۷ ماه حبس تعزیری محکوم شد. دادگاه همچنین علاوه بر این او را به ۲ سال محرومیت از عضویت در گروهها و احزاب محکوم کرد. این حکم مدتی بعد در مرحله تجدید نظر بدون تشکیل جلسه دادگاه عینا تائید و به وی ابلاغ شد. بر اساس حکم صادره با اعمال ماده ۱۳۴ مدت ۲ سال و ۱ ماه از این حبس برای او قابل اجرا خواهد بود.
این زندانی سیاسی در تاریخ ۲۳ آذرماه ۹۹ در حالی که دوران محکومیت خود را سپری میکرد، همراه با ضرب و شتم از زندان قرچک به بازداشتگاه اطلاعات سپاه موسوم به بند ۲ الف زندان اوین منتقل شد و در تاریخ ۵ بهمنماه ۹۹، پس از ۴۳ روز بازجویی به زندان قرچک ورامین بازگردانده شد. او دقایقی پس از انتقال به زندان قرچک بدون تحویل گرفتن وسایل شخصی و لباسهای خود مجددا به بند زنان زندان آمل تبعید شد.
فروردینماه امسال خانم ایرایی در حالی که از برگزاری جلسه دادگاه هیچگونه اطلاعی نداشت توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری به صورت غیابی از بابت اتهام تبلیغ علیه نظام به یک سال زندان، ۲ سال محرومیت از عضویت در گروهها و دستجات سیاسی و ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شد.
source https://zanan.bashariyat.org/?p=46101
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر