زهرا صفایی، زندانی سیاسی روز شنبه ۱۳ شهریورماه به دنبال حمله قلبی از زندان قرچک ورامین به مکان نامعلومی منتقل شد.
بیخبری از وضعیت خانم صفایی به ویژه پس از حملات قلبی اخیر و حال نامناسب جسمی او موجب افزایش نگرانی خانواده این زندانی سیاسی شده است.
زهرا صفایی هفته گذشته به دستور پزشک زندان به بیمارستان ستاری قرچک منتقل و بدون رسیدگی پزشکی به زندان بازگردانده شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز شنبه ۱۳ شهریورماه ۱۴۰۰، زهرا صفایی، زندانی سیاسی از زندان قرچک ورامین به مکان نامعلومی منتقل شد.
به گفته یک منبع مطلع خانم صفایی هفته گذشته به صورت اورژانسی با دستبند و پابند به بیمارستان شهید ستاری قرچک منتقل شده اما بدون رسیدگی پزشکی به زندان بازگردانده شد. وی مجددا شب شنبه در پی حمله قلبی با دستبند و پابند از زندان به مکان نامعلومی منتقل شد. بیخبری از وضعیت خانم صفایی به ویژه پس از حملات قلبی اخیر و حال نامناسب جسمی او موجب افزایش نگرانی خانواده این زندانی سیاسی شده است.
زهرا صفایی و دختر وی پرستو معینی در تاریخ ۵ اسفندماه ۹۸ توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت و به بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شدند. خانم صفایی به همراه دخترش اواخر فروردین ۹۹ با پایان بازجوییها از زندان اوین به زندان قرچک ورامین تبعید شد. وی پیشتر در تاریخ ۸ تیرماه ۹۹ با تودیع قرار وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی از زندان قرچک ورامین آزاد و در تاریخ ۵ مردادماه پس از حضور در دادسرای اوین با افزایش ۱۰ برابری میزان وثیقه (سه میلیارد تومان) مواجه شده و در نتیجه بازداشت و روز دوشنبه ۶ مرداد به زندان قرچک ورامین منتقل شد.
خانم صفایی سرانجام بهمن ۹۹، توسط شعبه ۲۳ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی محمدمهدی شهمیرزادی از بابت اتهام “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور” به تحمل ۵ سال حبس تعزیری و به اتهام “فعالیت تبلیغی علیه نظام” به یک سال حبس تعزیری و از بابت اتهام “توهین به رهبری و بنیانگذار جمهوری اسلامی” به تحمل ۲ سال حبس تعزیری محکوم شد. وی همچنین به منع خروج از کشور و منع عضویت در احزاب، گروه ها و دسته های سیاسی یا اجتماعی محکوم شده بود.
زهرا صفایی پیش از این نیز بازداشت و زندان را در سابقه خود دارد. او در سال ۸۵ بازداشت و مدتی بعد آزاد شده بود. وی همچنین در دهه شصت به عنوان فعال سیاسی مدتی را در زندان سپری کرده بود. پدر خانم صفایی معروف به “حاجی صفایی” یکی از بازاریان سرشناس تهران بوده که در سال ۶۰ به اتهام هواداری از سازمان مجاهدین خلق اعدام شد.
FacebookTwitterاشتراک گذاری
source https://zanan.bashariyat.org/?p=45905
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر