۱۹ مرداد ۱۴۰۰

دو زن در ارومیه به دلیل «بدحجابی» زیر گرفته شدند؛ راننده مهاجم بازداشت شد

در ادامه فشار‌های گسترده بر زنان ایرانی برای رعایت قانون حجاب اجباری، کانال خبری ارومیه که یک کانال تلگرامی برای پوشش خبرهای این شهر است، از دو بار زیر گرفته شدن یک زن در ارومیه توسط یک راننده پس از «تذکر حجاب» خبر داد.عکسی که پس از این اتفاق گرفته شده

این کانال تلگرامی روز یکشنبه ۱۷ مرداد نوشت که «به گزارش مخاطبانش، راننده یک خودرو پرشیا به همراه یک خانم به دلیل پوشش به دو بانو در پیاده‌رو خیابان کاشانی به آن‌ها تذکر می‌دهد و بعد از بی‌اعتنایی به این تذکر راننده پرشیا اقدام به زیر گرفتن خانم‌ها می‌کند».

روز دوشنبه، ۱۸ مرداد، خبرگزاری ایلنا با تأیید اصل خبر نوشت که راننده «هر دو زن» را زیر گرفته و پس از تصادف با خودروهای دیگر از صحنه متواری شده، اما در ساعات پایانی شب گذشته دستگیر شده است.

بر اساس این گزارش، هر دو زن زیرگرفته‌شده به نزدیک‌ترین مرکز اورژانس منتقل شدند و یکی از آن‌ها دچار آسیب‌دیدگی زیادی شده ‌است.

دادستان عمومی و انقلاب ارومیه هم از دستگیری راننده مزبور خبر داده و بدون بیان هیچ‌گونه توضیح دیگری افزوده است که «به اتهام فرد خاطی رسیدگی می‌شود و مورد مجازات قرار خواهد گرفت».

مسعود خرم‌نیا، فرمانده پلیس آذربایجان غربی هم گفته است که «حادثه مذکور در جریان یک هنجار شکنی رخ داده است» و پلیس اطلاعات و امنیت عمومی در حال بررسی موضوع است.

در واکنشی دیگر، معصومه ابتکار،‌ معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در دولت روحانی گفته است در صورت وقوع چنین حادثه‌ای، این موضوع «جنایت است و فرد باید به کیفر خود برسد».

کانال خبری ارومیه نیز روز ۱۸ مرداد تصویری از بیانیه منتسب به «ستاد امر به معروف و نهی از منکر ارومیه» را نیز منتشر کرد که در آن این اقدام را محکوم کرده است.

نماینده ولی فقیه در ستاد امر به معروف و نهی از منکر در آذربایجان‌غربی نیز اعلام کرد «رفتار دیروز یک رفتار نادرست است» و افزود «اجازه نمی‌دهیم این گونه مسائل امر به معروف و نهی از منکر را زیر سؤال ببرد».

ستاد امر به معروف و نهی از منکر یک نهاد حکومتی است که در همه شهرهای ایران شعبه دارد و رئيس آن توسط شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه منصوب می‌شود.

در شورای مرکزی این ستاد، چهره‌هایی چون وزرای علوم، آموزش و پرورش و ارشاد، یک عضو مجلس خبرگان، دبیر شورای عالی حوزه علمیه و رئيس سازمان صداوسیما حضور دارند.

در سال‌های گذشته، زنان بسیاری به دلیل عدم رعایت قانون حجاب اجباری در ایران توسط پلیس بازداشت شده یا از سوی گروه‌های دیگری مورد حمله قرار گرفته‌اند که مشهورترین پرونده آن اسیدپاشی علیه زنان است.

مهرماه سال ۹۳ پس از این که برخی از چهره‌های مذهبی در شهر اصفهان خواستار برخورد با «بدحجابان» شدند، چند موتورسوار در سطح شهر اقدام به اسیدپاشی روی صورت دختران و زنان کردند.

از آن زمان تاکنون مسئولان قضایی و امنیتی از پیگیری این پرونده و تلاش برای دستگیری متهمان آن صحبت کرده‌اند، ولی تیرماه سال ۹۷، وکیل مدافع قربانیان اسیدپاشی‌های اصفهان از مختومه شدن این پرونده بدون پیدا کردن متهم یا متهمان آن خبر داد و گفت دیه قربانیان این حادثه از صندوق دیه بیت‌المال با حکم دادگاه پرداخت شده است.



source https://zanan.bashariyat.org/?p=45248

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر