۲ خرداد ۱۴۰۰

هفتاد روز بعد از تبعید به سمنان – افزایش فشار بر زندانی سیاسی مریم اکبری منفرد

خبرهای دریافتی حاکی است که با گذشت هفتاد روز از تبعید زندانی سیاسی مریم اکبری منفرد به زندان سمنان، این زندانی مقاوم همچنان زیر حداکثر فشار توسط وزارت اطلاعات قرار دارد و به هیچکدام از خواسته های او پاسخ داده نمیشود.هفتاد روز بعد از تبعید به سمنان - افزایش فشار بر زندانی سیاسی مریم اکبری منفرد

به گزارش کانون حقوق بشری نه به زندان – نه به اعدام، به نقل از منابع موثق ۲۹اردیبهشت۱۴۰۰، زندانی سیاسی مریم اکبری منفرد که از هفتاد روز پیش به زندان سمنان تبعید شده، همچنان تحت فشار و بدرفتاری از طرف مسئولان این زندان قرار دارد.

خبرهای رسیده حاکی است که پرونده او مستقیما از طرف وزارت اطلاعات دنبال و دیکته میشود و وزارت اطلاعات درباره پرونده این زندانی سیاسی اختیار کامل دارد و اجازه هیچگونه رسیدگی به خواسته های وی را نمی دهد.

زندانی سیاسی مریم اکبری همچنان در میان زندانیان عادی محبوس بوده و از اولیه ترین حقوق زندانی از جمله برخورداری از روزنامه، حق درمان و مرخصی محروم است. تماس این زندانی تنها با حضور ماموران قابل اجراست و نمی تواند بصورت آزادانه با دختران و خانواده اش تماس بگیرد.

وزارت اطلاعات به مقامات زندان سمنان تاکید کرده است که او باید همچنان زیر فشار باقی بماند و حتی امین وزیری معاون دادستان و دادیار ناظر بر زندانیان سیاسی نمی تواند در پرونده این زندانی دخالت کند.

این زندانی سیاسی که مادر سه فرزند است، پس از ۱۲ سال حبس و زندان بدون یک روز مرخصی درمانی، روز سه شنبه ۱۹ اسفندماه ۱۳۹۹ بصورت ناگهانی و با اعمال خشونت از زندان اوین به زندان سمنان تبعید شد.

مریم اکبری منفرد در تاریخ ۱۰ دیماه ۱۳۸۸ و پس قیام عاشورای سال ۸۸ در تهران بازداشت شد و در خردادماه سال بعد توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی به ۱۵ سال حبس تعزیری محکوم گردید.

اتهام این زندانی سیاسی «عضویت در سازمان مجاهدین خلق ایران» عنوان شده است. اتهامی که خودش هیچگاه آن را نپذیرفت.

مریم اکبری روز چهارشنبه ۲۱خرداد۹۹، برای تفهیم اتهام در پرونده جدید به شعبه دوم دادسرای زندان اوین احضار شد. این پرونده جدید، به دلیل شعار دادن علیه «جمهوری اسلامی» در شب ۲۲بهمن در بند زنان گشوده شد.

مریم اکبری منفرد پس از حدود ۹ ماه شکنجه و بازجویی و حبس در یکی از سلول‌های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین، به زندان گوهردشت منتقل گردید و از اردیبهشت ۹۰ به زندان قرچک ورامین منتقل شد. وی در بند متادون و بند زنان زندان اوین از مهرماه ۸۹ در زندان رجایی شهر تحمل حبس می‌کرد و در اردیبهشت ۹۰ به زندان قرچک ورامین منتقل شد. اما پس از اعتراضات مکرر به بند زنان زندان اوین منتقل گردید.

دو برادر مریم اکبری منفرد در سال‌های ۶۰ و ۶۳ به اتهام ارتباط و عضویت در سازمان مجاهدین خلق ایران، اعدام شدند. برادر کوچکتر و یک خواهرش نیز در تابستان سال ۶۷ در قتل عام زندانیان سیاسی اعدام شدند.

به کانال نه به زندان نه به اعدام در تلگرام بپیوندید



source https://zanan.bashariyat.org/?p=43905

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر