۲۵ فروردین ۱۴۰۰

کارزار سراسری پرستاران برای رسیدگی جدی و فوری به مطالبات

بیش از یک سال از همه‌گیری ویروس کرونا در ایران و افزایش چند برابری فشار بر کادر درمان می‌گذرد. در این مدت مسئولان وعده‌های بسیاری درباره افزایش حقوق کارکنان بخش درمان و رسیدگی به مشکلات آنها داده‌اند اما همچنان این مشکلات پابرجاست.کارزار سراسری پرستاران برای رسیدگی جدی و فوری به مطالبات

به گزارش ایلنا، عده‌ای از پرستاران با راه‌اندازی کارزاری با عنوان «خون‌نامه پرستاران» از مسئولان خواسته‌اند به وعده‌های خود عمل کنند و به مشکلات آنها رسیدگی کنند.

آنها در این کارزار که خطاب به سران سه قوا تنظیم شده و نزدیک به ۷ هزار نفر آن را امضا کرده‌اند، نوشته‌اند:

«ما، جمعی از پرستاران کشور که از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا در بیمارستان‌ها در سخت‌ترین شرایط مشغول خدمت‌رسانی هستیم، در ادامه به ذکر برخی از مشکلات کادر درمان در دوران شیوع کرونا می‌پردازیم:

۱- انکار و منع کارکنان درمان از استفاده از تجهیزات حفاظت فردی، با توجیه ترس بیماران و مراجعین

۲- عرضه محدود وسایل حفاظت فردی غیراستاندارد (لباس نقاشی ساختمان، ماسک تولیدشده در خیاط‌خانه بیمارستان، تهویه نامناسب سیستم‌های بیمارستانی و…)

۳- شلوغی بیش از حد بیمارستان‌ها، کمبود نیرو و نتیجتاً کار بالاتر از ظرفیت توسط تیم درمان

۴- حذف پرستاران از بهره‌مندی قانون بازنشستگی مشاغل سخت و زیان‌آور و ایجاد مشکلاتی به دلیل استنکاف از قوانین موجود و عدم تبعیت از آرای هیئت عمومی و برخوردهای طیفی با قشر فداکار و ایثارگر پرستاران.

با ابلاغ رأی هیئت عمومی ۱۰۶۴ الی ۱۰۸۲ در تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۱۸ دیوان عدالت اداری علیرغم وجود قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی و هیئت وزیران و آرای هیئت عمومی و… ، حتی آرای صادره خود را کان لم یکن تلقی نموده و اقدام به ابلاغ رای هیئت عمومی جدید، با تجمیع احکام صادره بر اساس مصادیق غیرقابل استناد و غیرمرتبط کرده و عملاً با صدور این رأی، ناقض شغل سخت و زیان‌آور پرستاری شده است.

در تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۱۰ نیز سازمان تأمین اجتماعی، بخشنامه تنقیح و تجمیع با موضوع مجموعه قوانین و مقررات بازنشستگی کارکنان سازمان را ابلاغ کرد. همچنین سوابق خدمت سربازی پرستاران را در بیمارستان‌ها، خدمت عادی تلقی کردند.

جهت درخواست رسیدگی به موارد فوق‌الذکر پیگیری‌های بسیاری توسط پرستاران انجام شد. برخی از این اقدامات به شرح زیر است:

– مدارک جهت رویت به آقای دکتر رئیسی ارسال و توسط ایشان دستور اقدام داده شد. (متأسفانه در جریان متن نامه قرار نگرفتیم و هنوز امکان ملاقات حضوری فراهم نشده است.)

– نامه برای سازمان نظام پرستاری، با امضای پرستاران ارسال شده است.

– نامه و مدارک بعد از جلسه با کمیسیون قضائی مجلس شورای اسلامی، برای وزارت بهداشت، سازمان تأمین اجتماعی، ریاست قوه قضائیه و دیوان عدالت اداری به همراه ۲۶۰ صفحه مدارک و آرا و… ارسال شده است.

– نامه و مدارک بعد از جلسه با کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، برای آقای دکتر سالاری، به همراه ۲۶۰ صفحه مدارک و آرا و… ارسال شده است.

– نامه مستقیم و مکاتبه با دفتر آقای دکتر رئیسی و پیگیری ملاقات حضوری

– برگزاری جلسه از طرف نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نماینده محترم مردم تهران، سرکار خانم دکتر قاسم پور، رئیس فراکسیون زنان مجلس و اعضای این فراکسیون، نماینده محترم مردم ایلام سرکار خانم دکتر فلاحی و نماینده محترم مردم مریوان، سرکار خانم دکتر قاسمی‌پور در تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۲۹ در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی

– ارائه درخواست استفساریه به فراکسیون زنان مجلس، جهت جلب حمایت این کمیسیون با وجود اکثریت شاغلین پرستاری خانم و قبول پیشنهاد با جلب حمایت ۵۴ نماینده مجلس

– اطلاع‌رسانی به آقای دکتر حریرچی، معاون وزیر بهداشت، با ارسال پیامک

– اطلاع‌رسانی به خانم دکتر عظیمی، سرپرست اداره کل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری (ایشان به همراه معاون وزیر بهداشت، آقای نوروزی، در جلسه مرکز پژوهش‌هایهای مجلس حضور داشتند)

– انتقال اطلاعات و موارد از طریق خانم دکتر عظیمی به خانم دکتر حضرتی و حضور نماینده پرستاران در وزارت بهداشت و شفاف کردن اتفاقات و توضیح قوانین موجود و ارسال تمامی مدارک برای معاونت پرستاری وزارت بهداشت

– مکالمه حضوری با رئیس دیوان عدالت اداری، جناب آیت الله بهرامی و ارائه توضیحات

– مکالمه حضوری با جناب آقای دکتر زرندی، معاون حقوقی دیوان عدالت اداری

– جلسه حضوری با جناب آقای دکتر نیکزاد، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی

– جلسه حضوری با جناب آقای حاجی دلیکانی، نماینده مردم شاهین‌شهر و اصفهان و جلب حمایت ایشان.

متأسفانه با وجود پیگیری‌های فوق نتیجه‌ای حاصل نشده و همچنان پرستاران در سخت‌ترین شرایط مشغول خدمت بوده و تاکنون بسیاری از آنان را به دلیل ابتلا به کرونا از دست داده‌ایم.

پیش از آنکه مشکلات و شرایط نامناسب موجب شود پرستاران زحمتکش و مظلوم بیشتری را از دست دهیم، لازم است همت کرده و نسبت به رفع معضلات اهتمام ورزید.

همچنین درخواست می‌شود ضمن رفع مشکلات پرستاران در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، موضوع ذکرشده را در زمینه حذف پرستاری از مشاغل سخت و زیان‌آور بررسی کرده و جهت بازنگری در آن اقدام فرمایید.

امضاکنندگان زیر، موارد ذکرشده در نامه را تأیید کرده و خواستار پیگیری و رسیدگی جدی و فوری هستند.»

این کارزار که از ۲۱ فروردین آغاز شده تا ۳۱ فروردین ماه در آدرس (https://ift.tt/2Q0LmfS) در حال جمع‌آوری امضاست.



source https://zanan.bashariyat.org/?p=43192

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر