۱۱ اسفند ۱۳۹۹

لیلا میرغفاری، فعال مدنی از زندان قرچک ورامین به مرخصی اعزام شد

لیلا میرغفاری، فعال مدنی که در حال سپری کردن دوران محکومیت ۵ سال حبس تعزیری در زندان قرچک ورامین است، به مرخصی اعزام شد.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، لیلا میرغفاری فعال مدنی محبوس در زندان قرچک ورامین در پی بروز مشکلات عدیده جسمی و روانی، روز چهارشنبه ۶ اسفندماه ۱۳۹۹، به مرخصی اعزام شده است.

این فعال مدنی که به دلیل مواجهه با مشکلات جسمی و روحی، مجبور به مصرف داروهای اعصاب و روان و خواب آور است، چندین بار در دوران تحمل حبس به صورت اجباری به بیمارستان روانپزشکی امین آباد (رازی) منتقل شده است.

میرغفاری، در مهرماه ۱۳۹۸، توسط ماموران امنیتی بازداشت و پس از با اتمام مراحل بازجویی به بند ۵ زندان قرچک منتقل شد.

خانم میرغفاری در تاریخ ۱۳ آذرماه ۱۳۹۸ از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی به همراه ۶ شهروند دیگر به اتهام های «تبلیغ علیه نظام»، «اجتماع و تبانی و اشاعه فساد» در مجموع به ۲۹ سال زندان تعزیری محکوم شدند.

سامان زندیان و معین حاجی زاده هر کدام از بابت اتهام های «اجتماع و تبانی» ، «تبلیغ علیه نظام» و «توهین به رهبری» به ۸ سال زندان تعزیری و رها احمدی، آرمین سورانی، وحید قدیرزاده و محمد ابوالحسنی هر کدام از بابت اتهام «اجتماع و تبانی» به ۲ سال زندان تعزیری و همچنین لیلا میرغفاری نیز به اتهام «اجتماع و تبانی» به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شده بودند.

این فعال مدنی، پیش‌تر توسط دادگاه مجتمع قضایی ارشاد به دلیل حمایت از «دختران خیابان انقلاب» و «اعتراض به حجاب اجباری» به ۳ میلیون و دویست هزار تومان جریمه نقدی محکوم شده‌بود.

لیلا(خدیجه) میرغفاری فعال مدنی و معترض به حجاب اجباری در خصوص پرونده‌ای دیگر، ۲۳ خردادماه ۱۳۹۷، پس از حضور در شعبه ۳۶ دادگاه انقلاب تهران به اتهام «توهین به رهبری» بازداشت و دوم مرداد با سپردن وثیقه هشتاد میلیون تومانی از زندان شهر ری آزاد شد.

از سوی دیگر دادگاه رسیدگی به پرونده دیگر خانم میرغفاری، در شعبه ۱۰۵۰ کیفری دو تهران، روز چهارشنبه ۱۹ دی‌ماه ۱۳۹۷، در حالی برگزار شده‌بود که در این دادگاه به اتهام «ظاهر شدن در انظار عمومی بدون حجاب شرعی» به ۵۰ هزار تومان جزای نقدی و از دو اتهام «تمرد نسبت به ماموران حفاظت» و «تشویق مردم به فساد و فحشا» نیز تبرئه شد.

همچنین لیلا میرغفاری در خصوص بررسی پرونده جدیدش در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به کمپین گفته بود: «در تاریخ ۱۴ مهرماه ۱۳۹۷، به شعبه ۲۶ دادگاه با ریاست قاضی احمدزاده، احضار شدم. وکیلم آقای آقاسی، لایحه را نوشت و به قاضی پرونده آقای احمدزاده ارائه داد و آقای احمدزاده گفت برای توهین به رهبری دو سال برای من در نظر گرفته‌اند و اعلام کرد که اتهامات دیگر تو در شعبه‌ای دیگر بررسی می‌شود».

کمپین پیش‌تر طی گزارشی از اتهام های «تمرد نسبت به مامورین حفاظت»، «توهین به رهبری»، «ظاهرشدن در انظار عمومی بدون حجاب شرعی»، «فراهم نمودن موجبات تشویق مردم به فساد فحشا و تشویق آنان با تبلیغ بی حجابی» برای خانم میرغفاری خبر داده بود.

گفتنی است، خانم غفاری در بهمن ۱۳۹۶، با ایستادن روی یک سکوی برق و برداشتن روسری خود، نوشته‌ای را بالا گرفت که روی آن خواستار توقف خشونت علیه زنان شده بود.

«نیروهای امنیتی هنگام بازداشت او اقدام به ضرب و جرح کردند که منجر به مصدومیت پای او شد.»

لیلی میرغفاری پیش‌تر به اتفاق ۱۷ فعال مدنی دیگر روز شنبه ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۴، در تجمع مقابل زندان اوین بازداشت و طی یک دادنامه از سوی شعبه ۱۰۶۰ دادگاه کیفری ۲ تهران به ۹۱ روز حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده‌بود.

به غیر از «مسعود حمیدی» و «فریده طوسی» به علت عدم حضور در دادگاه، حکم شلاق ۱۶ تن از متهمان از جمله «رضا مکعیان (ملک)»، «هاشم زینالی»، « محسن حاصلی»، «خدیجه (لیلا) میرغفاری»، «سیمین عیوض زاده»، «عبدالعظیم عروجی»، «احسان خیبر»، «پروین سلیمانی»، «محسن شجاع»، «اعظم نجفی»، «ارشیا رحمتی»، «شرمین یمنی»، «سارا ساعی»، «علی بابایی»، «اسماعیل حسینی کوه‌کمری»، «زهرا مدرس‌زاده» به مدت دو سال تعلیق شد.



source https://zanan.bashariyat.org/?p=42540

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر