دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس با اشاره به جایگاه زن در استحکام بنیان خانواده و پیشبرد اهداف متعالی جامعه گفت: اعتیاد زنان برای جامعه به مراتب از مردان بسیار خطرناکتر است.
به گزارش ایلنا و به نقل شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، سلیمان کرمی در بازدید یکی از مراکز اقامتی میانمدت درمان اعتیاد ویژه زنان در شیراز بیان کرد: آسیبهای اجتماعی خصوصا اعتیاد در جامعه زنان، اثرات خسارتبار و جبران ناپذیری را برای فرد، خانواده و اجتماع در پی دارد و به همین دلیل باید به شکل ویژه مد نظر قرار گیرد.
کرمی با بیان اینکه یکی از گروههای هدف سوداگران مرگ، زنان هستند، گفت: در یکی دو دهه اخیر قاچاقچیان بسیار تلاش کردند اعتیاد و مصرف انواع مواد مخدر را در میان زنان گسترش دهند.
کرمی زنان را عضوی مهم در استحکام بنیان خانواده برشمرد و گفت: زنان بهعنوان نیمی از جمعیت کشور و ستونهای خانواده از جایگاهی مهم برخوردار هستند. اعتیاد زنان را مجبور به در پیش گرفتن زندگی مجرمانه خواهد کرد و آسیبهای بسیار فراگیری را در پی خواهد داشت.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس به عواقب خطرناک مصرف مواد مخدر اشاره و اضافه کرد: زنی که درگیر اعتیاد میشود به همراه آن پذیرش اجتماعی از او سلب خواهد شد و متأسفانه دیگر جایی در میان خانواده، دوستان و جامعه نخواهد شد.
کرمی عنوان کرد: هر پدیده اجتماعی زاییده جامعه است و افزایش آمار اعتیاد در میان زنان ایرانی نیز مانند هر مسئله اجتماعی دیگر زاییده عوامل گوناگون فردی، خانوادگی و اجتماعی بوده و باید آن را در سطوح مختلف جامعه بررسی کرد.
ترویج باورهای غلط از عوامل مهم اعتیاد زنان
او گفت: ترویج باورهای غلط مبنی بر مصرف مواد برای کاهش وزن، آرامش، مقابله با مشکلات روحی و… از عمده دلایل ابتلا و گرایش زنان به اعتیاد است.
کرمی با تاکید بر اینکه زنان باید آگاه باشند و به این حربهها و شیوههای فریبکارانه توجه نکنند، اضافه کرد: حتی ابتلای یک زن به اعتیاد هم برای جامعه زیاد تلقی میشود، چراکه عواقب اعتیاد در زنان بیش از مردان بوده و از کرونا خطرناکتر است.
وجود ۵ مرکز ترک اعتیاد زنان در فارس
وی گفت: اعتیاد زنان تبعات مستقیم و غیرمستقیمی بر خانواده و جامعه تحمیل میکند که نیازمند اجرای دقیق برنامهها و سیاستهای پیشگیری از اعتیاد است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان فارس بیان کرد: در حال حاضر از مجموع ۱۰۴ مرکز اقامتی درمان اعتیاد در فارس، ۵ مرکز با ظرفیت حدود ۳۰۰ نفر به درمان زنان معتاد اختصاص یافته است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر