فاطمه مثنی، زندانی سیاسی در زندان اوین روز سهشنبه ۶ آبانماه در پی خونریزی شدید روده به بیمارستان طالقانی تهران اعزام و علیرغم مخالفت کادر درمانی و نگرانیهای پزشکی به دستور امین وزیری، دادیار ناظر بر زندانیان سیاسی به بند زنان زندان اوین بازگردانده شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز سهشنبه ۶ آبانماه ۱۳۹۹، فاطمه مثنی، زندانی سیاسی در پی خونریزی شدید روده از زندان اوین به بیمارستان طالقانی تهران اعزام و علیرغم مخالفت کادر درمانی و نگرانیهای پزشکی به زندان بازگردانده شد.
یک منبع نزدیک به خانواده خانم مثنی در این خصوص به گزارشگر هرانا گفت: “خانم مثنی روز سهشنبه بر اثر خونریزی شدید روده به بیمارستان طالقانی منتقل شد. این خونریزی از چند ماه پیش آغاز شد و طی یک هفته اخیر بیشتر شد. ایشان پیشتر مزالازین درمانی میکردند ولی دکتر فاطمی، (پزشک بیمارستان طالقانی) بعد از دیدن کلونوسکوپی، کورتون درمانی را برایشان تجویز کرد و گفتند با این شرایط نباید در زندان باشند و باید در بیمارستان بستری شوند. دکتر فاطمی گفته است باید دوره کورتون درمانی خانم مثنی به صورت مداوم زیر نظر پزشک باشد و اگر جواب نداد تحت عمل جراحی قرار گیرند. متاسفانه با این شرایط ایشان را به دستور امین وزیری، دایار ناظر بر زندانیان سیاسی به زندان برگرداندند. ضمن اینکه پزشک ایشان شرایط حادشان و عدم تحمل حبسشان (دو هفته پیش) را تایید کردند. ولی وزارت اطلاعات و امین وزیری با آزادی و حتی مرخصی یا بستری شدن ایشان مخالفت کردند.”
فاطمه مثنی در تاریخ ۱۷ شهریور امسال نیز در پی وخامت حال عمومی از زندان اوین به بیمارستان طالقانی تهران اعزام شد. او یک روز بعد نیز مجددا جهت انجام آزمایشات آندوسکوپی و کلونوزکوپی به بیمارستان اعزام و مجددا به قرنطینه بند زنان زندان اوین بازگردانده شد. پیشتر یک منبع مطلع در خصوص آخرین وضعیت خانم مثنی به هرانا گفته بود: “فاطمه مثنی اسهال و استفراغ شدید دارد، به طوری که غذا خوردن او نیز با اختلال مواجه شده و نیازمند رسیدگی پزشکی است، با این وجود تمام مدت به صورت ایزوله در یک اتاق که به عنوان قرنطینه در نظر گرفته شده نگهداری میشود. در عوض انتقال به بهداری و رسیدگی پزشکی، پزشک به داخل بند میرود و تاکنون ۲ تا ۳ بار به او سرم تزریق کردهاند. دستور نگهداری و ایزوله خانم مثنی توسط امین وزیری، دادیار ناظر بر زندانیان سیاسی صادر شده است “.
خانم مثنی روز چهارشنبه ۲۹ مردادماه ۹۹، در پی وخامت حال و بیهوشی از زندان اوین به بیمارستان طالقانی اعزام شد. وی در بیمارستان نیز به دستور امین وزیری، دادیار ویژه زندانیان سیاسی با دستبند و پابند به تخت بیمارستان بسته شد و در تاریخ ۵ شهریور بدون رسیدگی پزشکی کافی و علیرغم مخالفت پزشک با دستور امین وزیری به قرنطینه زندان اوین بازگردانده شد. بازگرداندن خانم مثنی به زندان شرایطی بود که پزشک بیمارستان به دلیل حاضر نبودن پاسخ آزمایشات و عدم تکمیل مراحل درمان با اعزام وی مخالف بود.
خانم مثنی از بیماریهای کولیت روده و میگرن شدید عصبی رنج میبرد.
فاطمه مثنی و همسرش حسن صادقی در تاریخ ۹ بهمن ماه سال ۹۱ در پی برگزاری مراسم ترحیم برای پدر آقای صادقی که از مخالفان حکومت جمهوری اسلامی ایران بود، به صورت خانوادگی به همراه دو فرزند خود بازداشت شدند و همزمان درب منزلشان نیز پلمب شد. دختر آنها پس از گذشت سه روز و پسرشان نیز که زیر سن قانونی بود پس از حدود یک ماه و نیم بازداشت و بازجویی از زندان آزاد شدند.
آقای صادقی و خانم مثنی پس از گذشت یک سال بازداشت و بازجویی که حدود ۵ ماه از آن در سلول های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین گذشت با قرار وثیقه تا زمان برگزاری دادگاه از زندان آزاد شدند.
نهایتا خانم مثنی به همراه همسرش توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب توسط قاضی احمدزاده از بابت اتهام بغی و محاربه از طریق هواداری از سازمان مجاهدین خلق هر کدام به ۱۵ سال حبس محکوم شدند و حکم مصادره اموال این خانواده ازجمله محل کسب آقای صادقی و منزل شخصیشان صادر شد. وی در تاریخ هشتم مهرماه سال ۹۴ جهت اجرای حکم حبس مجددا بازداشت و به بند زنان زندان اوین منتقل شد. در اسفندماه سال ۹۷ حکم مصادره محل کسب این زوج توسط ستاد اجرای فرمان امام اجرا شد. منزل این شهروندان نیز اردیبهشت ۹۹ توسط ستاد اجرای فرمان امام مصادره شد.
این زندانی مادر دو فرزند است که به همراه مادربزرگ بیمارشان زندگی میکنند. از طرفی از بهمن ۹۷ تنها سه ملاقات با حسن صادقی، همسرش که در زندان رجایی شهر کرج محبوس است، داشته است. آخرین بار در اردیبهشت ماه ۹۸ یک بار این ملاقات صورت گرفته و مجددا محرومیت آنان از ملاقات ادامه دارد. ملاقات این دو زندانی با یکدیگر منوط به موافقت امین وزیری، دادیار ناظر بر زندانیان شده است در صورتی که ملاقات سایر زندانیان زوج طبق روال عادی صورت میگیرد. محرومیت این دو زندانی سیاسی از ملاقات در حالی است که در قانون پیشبینیهایی برای ملاقات بین اعضای زندانی خانوادهها شده است، حتی اگر آنها در زندانهای جداگانه تحمل حبس کنند.
فاطمه مثنی متولد ۵ خرداد ۱۳۴۶ است؛ وی زمانی که تنها ۱۳ سال سن داشت، همراه با مادرش به مدت ۳ سال در زندان بود. اتهام آنها محاربه و بغی از طریق هواداری از سازمان مجاهدین خلق بود. سه برادر فاطمه مثنی همراه با همسر یکی از برادرانش در سالهای دهه شصت اعدام شدهاند.
source https://zanan.bashariyat.org/?p=40809
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر