۲۲ مهر ۱۳۹۹

زنگ خطر دستگاه‌های فرهنگی درباره بزه‌دیدگی دختران و زنان به صدا درآمد

گروه استان‌ها – چهارمین پیش همایش مجازی، همایش ملی پیشگیری از بزه‌دیدگی زنان و کودکان با رویکرد عدالت ترمیمی به بزه‌دیدگی دانش‌آموزان در فضای مجازی برگزار شد.زنگ خطر دستگاه‌های فرهنگی درباره بزه‌دیدگی دختران و زنان به صدا درآمد
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، چهارمین پیش همایش ملی پیشگیری از بزه‌دیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی با موضوع رویکرد عدالت ترمیمی به بزه‌دیدگی دانش‌آموزان در فضای مجازی با حضور محمد فرجیها از اساتید دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

در این پیش همایش، بزه‌دیدگی مربوط به فضاهای سایبری و آسیب‌های نوظهور و رفتارهای پرخطر در میان زنان و کودکان جامعه علی الخصوص دانش‌آموزان دختر بررسی شد.

هدف اصلی برگزاری این همایش‌ها، تحکیم بنیان خانواده به خصوص تأمین امنیت و صیانت از کرامت زنان و کودکان، افزایش سطح آگاهی‌های عمومی و آموزش‌های اختصاصی از طریق رسانه‌ها و استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در زمینه مقابله با بزه‌دیدگی زنان و کودکان مخصوصاً دانش آموزان دختر است.

در این پیش همایش در خصوص هویت و سبک زندگی دانش آموزان دختر بزه‌دیده در فضای مجازی، جرم‌شناسی و پیشگیری از افشای محتویات محرمانه، آموزش و پیشگیری برای بالا بردن سطح سواد رسانه و همچنین سیاست‌های کنترلی و حمایتی از دانش‌آموزان دختر بحث و تبادل نظر شد.

بیشتر بخوانید
یزد| ترویج اقامه نماز سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه می‌شود

عدم نظارت موثر والدین بر فعالیت مجازی فرزندان / آسیب اجتماعی فرار از خانه، تبدیل به فرار به شبکه‌های اجتماعی شده است

آیت الله لایینی: مازندران عاری از آسیب اجتماعی و توسعه یافته مدنظر بنده است

همایش ملی پیشگیری از بزهدیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی به میزبانی اداره کل آموزش و پرورش استان ویژه مشاوران آموزشگاه‌های دخترانه دور دوم برگزار شد.

این همایش که با همکاری انجمن علمی حقوق دانشگاه یزد برگزار شد به صورت زنده از نرم افزار شاد، پیج عدلیه یزد و پیج انجمن علمی حقوق دانشگاه یزد پخش و بارگزاری شد.

برگزاری پیش همایش‌ها برای برگزاری همایش ملی، پیشخوان‌های تخصصی و انعکاس رسانه‌ای، می‌توان ذهن‌ها را به این موضوع، حساس و خانواده‌ها را نسبت به این مسئله آگاه کرد.

انتهای پیام/781/

تسلیم



source https://zanan.bashariyat.org/?p=40530

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر