جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات آتنا دائمی، کنشگر مدنی و مریم اکبری منفرد، زندانی سیاسی در خصوص پروندهای که اخیرا در دوران حبس برای آنها گشوده شده در تاریخ ۱۰ شهریور امسال در دادگاه قدس برگزار خواهد شد.
اتهام مطروحه علیه این دو زندانی سیاسی محبوس در بند زنان زندان اوین اخلال در نظم زندان از طریق سر دادن شعار علیه جمهوری اسلامی عنوان شده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات آتنا دائمی، کنشگر مدنی و مریم اکبری منفرد زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین در خصوص پرونده ای که اخیرا در دوران حبس برای آنها گشوده شده در تاریخ ۱۰ شهریورماه در دادگاه قدس برگزار خواهد شد.
بر اساس این ابلاغیه خانم دائمی و خانم اکبری منفرد باید در تاریخ ۱۰ شهریورماه ۱۳۹۹ در دادگاه قدس حاضر شوند. اتهام مطروحه علیه این افراد اخلال در نظم زندان از طریق سر دادن شعار علیه جمهوری اسلامی عنوان شده است.
مریم اکبری منفرد در تاریخ ۲۱ خرداد جهت تفهیم اتهام به صورت شفاهی به شعبه ۲ بازپرسی دادسرای اوین احضار شد. خانم اکبری منفرد به دلیل شیوع بیماری کرونا در کشور، عدم دریافت کتبی ابلاغیه دادگاه و همچنین عدم دسترسی به وکیل از حضور در این جلسه بازپرسی خودداری کرد. پیشتر نیز در تاریخ ۱۸ خردادماه آتنا دائمی در همین شعبه به اتهام “اخلال در نظم زندان از طریق سر دادن شعار علیه جمهوری اسلامی” مورد تفهیم اتهام قرار گرفت. خانم دائمی پس از حضور در این جلسه بازپرسی اتهام وارده را رد کرد.
مریم اکبری منفرد هماکنون یازدهمین سال از حبس خود را بدون حتی یک روز مرخصی سپری میکند. وی در تاریخ دهم دی ماه سال ۱۳۸۸ و پس از حوادث عاشورای ۸۸ بازداشت و در خردادماه سال بعد توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی به ۱۵ سال حبس تعزیری محکوم شد. اتهام این زندانی “محاربه از طریق عضویت در سازمان مجاهدین خلق ایران” عنوان شده اما خود او آن را وارد ندانسته است.
آتنا دائمی در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۹۴ توسط قاضی مقیسه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران از بابت اتهامات اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبری به ۱۴ سال حبس محکوم شد. حکم وی توسط دادگاه تجدیدنظر به ۷ سال تقلیل یافت که نهایتا با اعمال ماده ۱۳۴، ۵ سال آن قابل اجرا بود.
در زمانی که خانم دائمی در حال سپری کردن دوران محکومیت خود در بند زنان زندان اوین بود، به همراه گلرخ ابراهیمی ایرایی با گشایش پرونده دیگری مواجه و نهایتا توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران از بابت اتهامات تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبری به ۳ سال و ۷ ماه حبس تعزیری محکوم شد. دادگاه همچنین علاوه بر این هر یک از این دو شهروند را به ۲ سال محرومیت از عضویت در گروه ها و احزاب محکوم کرد. این حکم مدتی بعد در مرحله تجدید نظر بدون تشکیل جلسه دادگاه عینا تائید و به آنان ابلاغ شد. بر اساس حکم صادره با اعمال ماده ۱۳۴ مدت ۲ سال و ۱ ماه از این حبس برای هر یک از آنها قابل اجرا است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر