۲۳ تیر ۱۳۹۹

انتقال رضوانه احمد خانبیگی, زندانی سیاسی در پی تشنج به بهداری

حقوق بشر در ایران – امروز شنبه ۲۱ تیر ماه ۱۳۹۹, رضوانه احمد خانبیگی, فعال مدنی و زندانی سیاسی محبوس در اندرزگاه ۵ زندان اوین در پی حمله صرع و تشنج و محرومیت از حق درمان به بهداری این زندان منتقل شد.

به گزارش حقوق بشر در ایران, از ساعات اولیه سحرگاه امروز شنبه ۲۱ تیر ماه ۱۳۹۹, رضوانه احمد خانبیگی, زندانی سیاسی محبوس در بند زنان زندان اوین پس از حمله عصبی ناشی از بیماری صرع و تشنج طی چندین مرحله به بهداری زندان اوین منتقل شد. این زندانی سیاسی از بیماری صرع و تشنج رنج می برد و از اعزام به مرکز درمانی تخصصی محروم مانده است و از سوی دیگر علیرغم تامین داروهای وی از سوی خانواده اش اما از دسترسی به آن داروها محروم است. رضوانه احمد خانبیگی در حال تحمل حبس تعزیری ۳ سال و ۹ ماهه خود از بابت پرونده ای دیگر است. در صورت تائید درخواست تجمیع جرائم بر ۲ پرونده اش و اعمال ماده ۱۳۴ از قانون مجازات اسلامی مجازات اشد یعنی ۵ سال حبس تعزیری برای وی اجرائی خواهد شد.

بنقل از یک منبع مطلع در گفتگو با گزارشگر حقوق بشر در ایران ضمن اعلام این خبر گفت: “از ساعت ۱۲ نیمه شب گذشته تا ساعت ۶ صبح امروز شنبه رضوانه خانبیگی, پس از چندین حمله عصبی ناشی از بیماری صرع و تشنج که از آن رنج می برد فقط ۱ بار به بهداری زندان منتقل و فقط یک بار آمپول دیازپام که داروی غیر مرتبط به بیماری صرع و تشنج است به این زندانی سیاسی تزریق شد”.

این منبع مطلع در ادامه افزود: “بهفر لاله زاری, همسر این زندانی سیاسی هفته ای یک بار داروهای همسرش را تهیه به مسئولان زندان اوین تحویل می دهد اما معلوم نیست این مقدار دارو که برای مدت ۱ ماه از سوی وی تهیه می شود پس از تحویل به مسئولان زندان به کجا میرود”.

در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹, شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران به ریاست احمد زرگر حکم صادره بر علیه این زندانی سیاسی را عیناً تائید و به بابک پاک نیا وکیل مدافع رضوانه احمد خانبیگی ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: محکومیت قطعی رضوانه احمد خانبیگی زندانی سیاسی به تحمل ۶سال حبس تعزیری در پرونده دوم
در تاریخ ۱۳ بهمن ماه ۱۳۹۸, رضوانه احمد خانبیگی, فعال مدنی محبوس در بند زنان زندان اوین در مرحله بدوی توسط شعبه ۲۴ دادگاه انقلاب تهران به ریاست “محمدرضا عموزاد”, از بابت ۲ اتهام “اجتماع و تبانی برضد امنیت داخلی کشور” و “فعالیت تبلیغی علیه نظام”, در مجموع به تحمل ۶ سال حبس تعزیری محکوم شد.

بیشتر بخوانید: محکومیت رضوانه احمد خانبیگی, فعال مدنی به تحمل ۶ سال حبس تعزیری
جلسه دادرسی بر پرونده رضوانه احمد خانبیگی, فعال مدنی روز شنبه مورخ ۱۲ بهمن ماه ۱۳۹۸, توسط شعبه ۲۴ دادگاه انقلاب تهران به ریاست “محمدرضا عموزاد”, برگزار شده بود.

بیشتر بخوانید: رضوانه احمد خانبیگی, فعال مدنی محاکمه شد
پیشتر و در زمانی که این فعال مدنی در سلول انفرادی بند ۲ الف محبوس شده بود این منبع مطلع به حقوق بشر در ایران گفته بود: ” رضوانه احمد خانبیگی, از بابت پرونده دوم خود که از تاریخ ۲۶ آبان ماه ۱۳۹۸ و با شکایت اطلاعات سپاه پاسداران به روشی خشن و با یورش ماموران این ارگان امنیتی به منزل شخصی وی بازداشت شد و در حال حاضر در سلول انفرادی بند ۲ الف واقع در زندان اوین بسر می برد با توجه به ابتلای این فعال مدنی به بیماریهای سرع, تشنج و بیماری حاد قلبی, نگهداری وی در سلول انفرادی بسیار خطرناک است چرا که هر لحظه احتمال وخامت حال و عدم رسیدگی درمانی بر وی محتمل است”.

بیشتر بخوانید؛ رضوانه احمد خانبیگی؛ تداوم نگهداری در سلول انفرادی بند ۲ الف در زندان اوین
در مصاحبه ای که در تاریخ ۱۰ دی ماه ۱۳۹۸, حقوق بشر در ایران با بهفر لاله زاری, همسر رضوانه احمد خانبیگی انجام داده بود پیرامون وضعیت این فعال مدنی در بند اطلاع رسانی کرده بود.

رضوانه احمد خانبیگی, فعال مدنی ساکن تهران که در حال حاضر در بند زنان زندان اوین بسر می برد در تاریخ ۲۱ آذر ماه ۱۳۹۸, پس از اتمام مراحل بازجوئی و تحمل زمانی طولانی در بند ۲ الف سپاه به بند زنان زندان اوین منتقل شده بود.

بیشتر بخوانید: رضوانه احمد خانبیگی؛ اتمام مراحل بازجوئی و انتقال به بند عمومی زنان در زندان اوین
در تاریخ ۲۶ آبان ماه ۱۳۹۸, این فعال مدنی, در پی یورش خشونت آمیز ۱۲ نفر از ماموران اطلاعات سپاه پاسداران به منزل شخصی وی پس از تفتیش منزل و ضبط لوازم شخصی وی بازداشت و به سلول انفرادی بند امنیتی ۲ الف سپاه واقع در زندان اوین منتقل شد.

بیشتر بخوانید؛ بازداشت خشونت آمیز رضوانه احمد خانبیگی, فعال مدنی توسط ماموران اطلاعات سپاه
دقیقا ۱ روز پیش از بازداشت “رضوانه احمد خانبیگی”, از طریق پیام کوتاه مطلع شده بود که حکم صادره توسط دادگاه بدوی که وی پیش از این توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران از بابت اتهامات“اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت داخلی و خارجی” ۵ سال و “تبلیغ علیه نظام” به ۱ سال حبس تعزیری محکوم شده بود توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران مورد بررسی قرار گرفته و پس از مراجعه وی به سامانه سنا هیچگونه بروز رسانی برای اطلاع یافتن وی از مقدار حکم صادره توسط دادگاه تجدیدنظر مشاهده نشد.

بیشتر بخوانید؛ تعیین شعبه دادگاه تجدیدنظر رضوانه احمد خانبیگی, فعال مدنی
لازم به ذکر است, رضوانه احمد خانبیگی در تاریخ ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران با اتهام: اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت داخلی و خارجی ۵ سال و تبلیغ علیه نظام به ۱ سال حبس تعزیری محکوم شده بود و دلیل این امر اعمال ماده ۱۳۴«تعدد جرائم» از قانون مجازات اسلامی در محکومیت این فعال مدنی بوده است. که با اعمال یک درجه تخفیف در حکم صادره این فعال مدنی به اتهام اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت داخلی و خارجی به ۳ سال و ۹ ماه حبس تعزیری و از بابت اتهام تبلیغ علیه نظام به تحمل ۸ ماه حبس تعزیری محکوم شده بود.

بیشتر بخوانید: محکومیت رضوانه احمد خانبیگی به ۶ سال حبس تعزیری
جلسه دادرسی بر پرونده رضوانه احمد خانبیگی و دو فعال مدنی دیگر به ترتیب در تاریخ های ۲۷ بهمن ماه, ۵ اسفند ماه و ۲۲ اسفند ۱۳۹۷توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست ایمان افشاری برگزار شده بود.

بیشتر بخوانید: جلسه رسیدگی به اتهامات رضوانه احمد خانبیگی و دو فعال مدنی برگزار شد
بیشتر بخوانید: جلسه دادرسی رضوانه احمد خانبیگی بهمراه دو فعال مدنی دیگر برگزار شد
” رضوانه احمد خانبیگی”, پیش از این و در تاریخ ۱۹ دی ماه ۱۳۹۷, در تهران و در حال پخش تراکت های اعتراضی و شعار نویسی توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود و پس از تکمیل مراحل اولیه به بند زنان زندان اوین منتقل شده بود.

بیشتر بخوانید؛ بازداشت رضوانه احمد خان بیگی به همراه ۲ فعال مدنی دیگر توسط نیروهای امنیتی
این فعال مدنی پس از طی مراحل بازجوئی و تفهیم اتهامات“اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت داخلی و خارجی” و “تبلیغ علیه نظام”, در تاریخ ۱۱ اسفند ماه ۱۳۹۷, با تودیع قرار وثیقه ای به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان بطور موقت و تا اتمام مراحل دادرسی از بند زنان زندان اوین آزاد شده بود.

بیشتر بخوانید؛ رضوانه احمد خانبیگی, فعال مدنی با قرار وثیقه آزاد شد
مجموعه دلایل بازداشت فعالان مدنی در ایران, در زمره اتهامات مرتبط با سرکوب آزادی بیان و عقیده است و در اسناد بین المللی حقوق بشر, ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۱۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶به صراحت بر حق افراد بر برخورداری از آن تاکید شده است.

برخورداری افراد از حق دادرسی عادلانه توسط دادگاهی بی طرف و با حضور هیئت منصفه از جمله حقوق سلب نشدنی است که در ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر نیز بر آن تاکید شده است.

همچنین علی خامنه ای, رهبر جمهوری اسلامی, به دفعات در صحبتهای خود ادعا کرده که در ایران هیچ شهروندی به صرف انتقاد مورد پیگرد قضائی و بازداشت قرار نمی گیرد که اینگونه رفتارهای قهرآمیز حقیقت ماجرا از سرکوب و گسترش فضای امنیتی در ایران را نشان می دهد و گویای این امر است که حاکمان جمهوری اسلامی اساتید بزرگ در سفسطه, مغالطه و تفسیر به رای هستند.



source https://zanan.bashariyat.org/?p=39071

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر