۹ دی ۱۳۹۷

دعوت نامه برای همراهی و همکاری در شناخت حقوق ذاتی


حقوق بشر امری ذاتی و مادر زادی است
پیش از آنکه انسانها متاًثر از نقش جامعه، مذهب، اقتصاد و دولت در حقوق طبیعی خود محدود شوند، حقوق بشر از بدو تولد با بشر زاده شده است.
زیرا که: انسان در بدو تولد آزاد به دنیا می آید
وی میتواند نفس بکشد،

    پس حق نفس کشیدن و امنیت زندگی دارد
وی میتواند به بیند،
پس حق دیدن واقعیت های زندگی را دارد
وی میتواند بشنود،
پس حق شنیدن واقعیت های زندگی را دارد
وی میتواند، صحبت کند،
پس حق آزادی بیان دارد
وی میتواند، رشد کند،
پس حق آزادی حرکت و رشد دارد
وی میتواند، بیاندیشد،
پس حق آزادی عقیده دارد
وی میتواند، .....             پس حق ...           دارد
قدمت حقوق بشر برابر با عمر انسان است
ماده 9 اعلامیه جهانی حقوق بشر  هیچ احدی نباید مورد توقیف، حبس یا تبعید خودسرانه قرار گیرد.
ماده 10 اعلامیه جهانی حقوق بشرهر انسانی سزاوار و محق به دسترسی کامل و برابر به دادرسی آشکار و عادلانه توسط دادگاهی بیطرف و مستقل است تا در برابر هر گونه اتهام جزایی علیه وی، به حقوق و تکالیف وی رسیدگی کند.
ماده 11 اعلامیه جهانی حقوق بشر ۱. هر شخصی متهم به جرمی کیفری، سزاوار و محق است تا زمان احراز و اثبات جرم در برابر قانون، در محکمه ای علنی که تمامی حقوق وی در دفاع از خویشتن تضمین شده باشد، بیگناه تلقی شود.
۲. هیچ احدی به حسب ارتکاب هرگونه عمل یا ترک عملی که مطابق قوانین مملکتی یا بین المللی، در زمان وقوع آن، حاوی جرمی کیفری نباشد، نمیبایست مجرم محسوب گردد. همچنین نمی بایست مجازاتی شدیدتر از آنچه که در زمان وقوع جرم [در قانون] قابل اعمال بود، بر فرد تحمیل گردد.
ماده 12 اعلامیه جهانی حقوق بشر: هیچ احدی نمیبایست در قلمرو خصوصی، خانواده، محل زندگی یا مکاتبات شخصی، تحت مداخله و مزاحمت خودسرانه قرار گیرد. به همین سیاق شرافت و آبروی هیچکس نباید مورد تعرض قرار گیرد. هر کسی سزاوار و محق به حفاظت قضایی و قانونی در برابر چنین مداخلات و تعرضاتی است.
ماده 13 اعلامیه جهانی حقوق بشر۱. هر انسانی سزاوار و محق به داشتن آزادی جابه جایی حرکت از نقطه ای به نقطه ای دیگر و اقامت در در هر نقطه ای درون مرزهای مملکت است.
۲. هر انسانی محق به ترک هر کشوری، از جمله کشور خود، و بازگشت به کشور خویش است.
ماده 14 اعلامیه جهانی حقوق بشر۱. هر انسانی سزاوار و محق به پناهجویی و برخورداری از پناهندگی در کشورهای پناه دهنده در برابر پیگرد قضایی است.
۲. چنین حقی در مواردی که پیگرد قضایی منشأیی غیرسیاسی داشته باشد و یا نتیجه ارتکاب عملی مغایر با اهداف و اصول «ملل متحد» باشد، ممکن است مورد استناد قرار نگیرد.
ماده 15 اعلامیه جهانی حقوق بشر۱. هر انسانی سزاوار و محق به داشتن تابعیتی [ملیتی] است.
۲. هیچ احدی را نمی بایست خودسرانه از تابعیت [ملیت] خویش محروم کرد، و یا حق تغییر تابعیت [ملیت] را از وی دریغ نمود.
بهترین تصمیمی که بشر تا کنون برای خودش گرفته 30 ماده منشور حقوق بشر است
ایرانیان، فارسی زبانان محترم : آگاهی به حقوق ذاتی و شهروندی اصلی است برای بقا انسان و انسانیت .
شما با آشنائی و مطالعه اعلامیه جهانی حقوق بشر و میثاق های ان و اهداف 17 گانه سند 2030 یونسکو میتوانید نسبت به حقوق انسانی و ذاتی خود و دیگران شناخت بیشتر و کاملتری بدست بیاورید. 
به همین منظور میتوانم موارد یاد شده را در بصورت چاپی در اختیار شما قرار داده و یا از طریق اینترنت شما را با اعلامیه جهانی حقوق بشر، کنوانسیونها و سند 2030 یونسکو آشنا کنم در ضمن میتوانید از سایت  برای رهائی  https://barayerahaei.blogspot.com/  بازدید کرده و یا با ایمیلbagheri.leila97@gmail.com  مکاتبه و یا همه روزه از 14 الی 20 با تلفن 00491784020050 تماس بگیرید.
دیگر اینکه در اخرین یکشنبه هر ماه از ساعت 16 الی 18 در منزل kronen Str 47 30161میتوانید برای بحث و گفتگو و بررسی کنوانسیون ها و وضعیت حقوق بشر در ایران گرد هم بآییم.
لیلا باقری
ژانویه 2019

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر