طرح اقدام پکن که در کنفرانس سازمان ملل در سال ۱۹۹۵ به تصویب رسید، یک برنامه کاری را برای توانمندسازی زنان تعیین و ۱۲ زمینه اساسی مورد نگرانی را شناسایی می کند. بیش از بیست سال پس از
پکن،ShareAmerica پیشرفت هایی را که در هر یک از این زمینه ها در سطح جهانی صورت گرفته اند ارزیابی می کند. مقاله امروز بر حقوق
بشر زنان تمرکز دارد.
۸ بهمن ۱۳۹۶
۵ بهمن ۱۳۹۶
تلاش برای خانهنشین کردن زنان
با اینکه زنان در
تمام عرصههای جامعه ایران حاضرند اما همچنان با موانع ساختاری و فرهنگی در اشتغال
روبرو هستند
طرح هایی برای بهبود
شرایط زنان ایرانی همچنان در راهروهای مجلس سرگردانند
سیاستهای جمعیتی
جدید در جمهوری اسلامی که بنا برخواسته آیتالله خامنهای در دستور کار قرار گرفتهاند،
آزادی و انتخاب میلیونها زن ایرانی را در معرض خطر قرار داده
مخالفان حضور زنان
در ورزشگاهها معضلی که در تمامی سال های پس از انقلاب ادامه داشته است
آتنا دائمی به
"اتهام اجتماع و تبانی به ۵ سال حبس و به اتهام توهین به رهبری به ۲ سال زندان"
محکوم شد
۴ بهمن ۱۳۹۶
مرتضوی !!!؟
صدور ۲سال حکم زندان برای سعید مرتضوی یکی از شاخصترین چماقداران جمهوری اسلامی در ارعاب و سرکوب جامعه، نه فقط شخص او و دستگاه خونریز قضائیه که کل ماشین سرکوب جمهوری اسلامی را یک بار دیگر مقابل جامعه زخم خورده و خشمگین قرار میدهد. مرتضوی و پرونده خونبارش نه بعنوان یک فرد جنایتکار که بعنوان یک حلقه از یک سیستم جنایی برای جامعه مهم است. این پرونده از خود او و حتی از کل دستگاه قضائیه فراتر میرود. برای وجدان حقیقت یاب جامعه، او سرنخی از یک سلسله جنایت، به عمر پر نکبت خودِ جمهوری اسلامی است. او تنها قاضی خونریز جمهوری اسلامی نیست! اما یکی از مشهورترین و مطرحترینهای آن است.
۲۹ دی ۱۳۹۶
تخریب بناهای تاریخی و مدیریت ناکارآمد
این داستان غمانگیز مبنی بر تخریب آثار باستانی، ساختوساز در حریم بناهای تاریخی، حفاری در حریم حفاظت آثار تاریخی و سرقت کاشیهای بناهای باستانی هر روز به گوش میرسد، اما شوربختانه با متخلفان برخورد جدی نمیشود.در حالیکه ایران در ۵ کنوانسیون بینالمللی مهم دنیا عضو شده و براساس قانون کشورمان، مصوبهها و قوانین این کنوانسیونها ضمانت اجرایی دارند. براساس اصل ۷۲ قانون اساسی ایران در کنوانسیونی عضو شده یا آن را بپذیرد، کنوانسیون یادشده به یکی از قوانین کشور تبدیل میشود، و همچنین ماده ۹ قانون مدنی ایران نیز اشاره دارد به آنکه اگر ایران کنوانسیونی را پذیرفت، قاضی مکلف است براساس آن رای صادر کرده و محکمه نیز باید براساس آن عمل کند.
۱۸ دی ۱۳۹۶
فساد و فساد
خوانندگان گرامی در این مقاله میخواهم توجه شما را به گزینه ایی نه چندان نا آشنا جلب کنم که این روزها دیگر هر کودکی با پوست و گوشت خود وجود آن را بخوبی حس میکند .فساد یک مشکل جدی در ایران بوده و هست. اگر بخواهیم مقایسه ایی داشته باشیم با دیگر کشورها از دیدگاه سازمان شفافیت بینالملل، جمهوری اسلامی ایران از نظر فساد داخلی در زمره فاسدترین کشورهای جهان قرار گرفته است . فساد یک امر سیاسی است و کنترل آن هم یک امر سیاسی است لذا نیازمند اراده سیاسی است. اما برای بررسی دلیل اینکه چرا فساد در ایران کنترل نمیشود باید به کارکردهای تصمیمات اساسی و ساختاری در ایران اشاره کرد:
اشتراک در:
پستها (Atom)